Hyvät asiakkaamme,

COVID-19 viruksen aiheuttaman pandemian vuoksi elämme epävarmoja aikoja ja tilanne on todella ikävä meille kaikille. E-K Lines toivoo, että kaikki toimisivat hallituksen ohjeistuksien mukaisesti, jotta viruksen leviäminen saataisiin hallintaan.

Tilanteen jatkuessa näin se tulee vaikuttamaan hyvin voimakkaasti myös matkailualan yrittäjiin. Kukaan meistä ei tiedä vielä kesän tilannetta ja haluamme ajatella optimistisesti, että viruksen leviäminen saadaan kesään mennessä kuriin, ja elämä alkaa normalisoitumaan.

Toivomme, että teette tulevan kesän risteilysuunnitelmia normaaliin tapaan. Risteilyt voi vapaasti perua lyhyelläkin varoitusajalla ilman sitoumuksia, jos tilanne ei kesään mennessä näytä auringonsäteitä risukasaan. ☀️

Pidetään huolta toisistamme ja nautitaan luonnon heräämisestä eloon talven jäljiltä. ❤️

Kevätterveisin, E-K Lines/ Seppo

Risteilykausi 2020

 

Maisemaristeilyt starttaavat taas lauantaina 30.5.2020. Kesäkuun alusta risteilyt ovat taas tutuilla paikoilla lauantaisin klo 10-12 sekä maanantaisin klo 18-20.

M/S Linnea laivassa on myös anniskeluoikeudet. Olemme satamassa ravintolalaivana aina perjantai, lauantai-iltaisin klo 20-24. Juhannuksesta heinäkuun loppuun Bar Linnea on myös auki sunnuntaisin. Mahdollisista muista aukioloajoista ilmoitellaan facebookissa ja nettisivuilla.

M/S Myllykoki I palvelee pienryhmiä kuten aiemminkin. Siellä ei ole anniskeluoikeuksia, vaan asiakkailla on mahdollisuus tuoda omat juomat mukaan.

M/S Linneaa on myös mahdollista vuokrata kokous – ja juhlatilaksi.

VARAA TULEVAN KESÄN RISTEILYT JO NYT!

Seppo Puttonen/ 050 530 6917

 

KANAVARISTEILY Heinäkuussa ajamme joka keskiviikko reitin Häyrylänranta-Kivisalmi-Kiesimän kanava-Kerkonkoski. Matkalle voi lähteä mistä satamasta tahansa, ja samoin jäädä pois jokaisessa pysähdyspaikassa. Kerkonkoskella pidetään tunnin tauko, jonka aikana voit nauttia vaikkapa maittavan pizzan Lohikeitaalla. Paluumatka on mahdollista tehdä joko laivalla tai autokyydillä. Autokyyti on myös mahdollista yhdistää menomatkaan.

Lähtö Häyrylänrannasta klo 13.00, Kivisalmi 14.30, Kiesimä 15.30, Kerkonkoski 16.30.
Häyrylänranta – Kerkonkoski 50€, edestakaisin 70€. Satamaväli 25€.

Bussikuljetus Kerkonkoskelta takaisin Häyrylänrantaan 10€. Risteily toteutuu, jos 10 henkeä ilmoittautuu.

Lämpimästi tervetuloa! Seppo/0505306917